top of page

OVER ONS

Een familiebedrijf gerund door gemotiveerde professionals

Ibiza Top Charter is, in vergelijking met andere charterbedrijven, een familiebedrijf, gerund door het huwelijk Vicente en Pascale, 2 gemotiveerde professionals die als doelstelling hebben de beste service aan hun klanten te bieden!

Capitán_Vicente_Ibiza_Top_Charter.jpg

Vicente, geboren en getogen op Ibiza, is een ervaren en gediplomeerd kapitein met een rustig en sociaal karakter, en doet zijn werk met passie. Zijn vader was kapitein in de vloot van de koopvaardij en zijn opa was een Ibicencse visser.

Van jongs af aan vaart hij al op de wateren rondom Ibiza en Formentera en met meer dan 25 jaar ervaring kent hij het gebied beter dan wie dan ook.

Het maakt niet uit waar u heen wilt, een baai, een strand, een strandtentje of restaurant, een grot of een andere “geheime” plek van het eiland,Vicente brengt u er veilig naartoe. Zoekt u een party-beachclub of een rustig familiestrand? Vicente weet ze allemaal te vinden.

Pascale perfil.jpg

Zijn vrouw Pascale is van oorsprong Nederlandse, maar woont op Ibiza sinds haar prille jeugd. Dankzij haar uitgebreide ervaring in de maritieme sector, haar kennis van het eiland en de beheersing van meerdere talen zal zij een excellente adviseur voor u zijn!

Pascale is gespecialiseerd en gelicencieerd in het organiseren van evenementen (Bruiloften, verjaardagen, etc.) Als u iets te vieren heeft met een groep aan boord, dan adviseerd zij u graag over de mogelijkheden!

Raadpleeg ons vrijblijvend! Als u een onvergetelijke ervaring zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord! Wij spreken Nederlands, Spaans, Engels en Duits.

bottom of page